Uzená sůl 150 g
Mořská sůl, uzená Uzená sůl ze Švábska se zušlechťuje v malé udírně, v pohoří Švábské Alby, dle staré udírenské tradice. Původní mořská sůl se ponechává v udírně 6 až 7 dní, aby mohla v nejjemnějším kouři z jedlového a bukového dřeva vyzrát až do intenzivního, chuťového zážitku. Nyní mohou všichni milovníci uzené kuchyně také doma vytvářet své vlastní kulinářské recepty, aniž by vlastnili udírnu. Jak chutná? Béžová, světle zlatavá Švábská uzená sůl voní příjemně po šunce a má výbornou uzenou chuť. Když je sůl přidána ke konci doby vaření, uzené aroma zůstává dlouho v připravovaném pokrmu. Kulinářské tipy Uzená sůl se dokonale hodí k míchaným vejcím, houbovým pokrmům, dušenému masu, sendvičům, grilovaným pokrmům (např. steakům), rybám a čočce s těstovinami a uzeninou. Nejlepší je sůl přidat ke konci doby vaření. Také SONNENTOR koření na uzení lze dobře zkombinovat s touto uzenou solí. Skladovat v suchu a chladu.
Složení: mořská sůl
Do vyprodání zásob!!!